Erotism's Rush Bite

Three Coins In The Fountain

Så underbart skönt

Det finns vissa saker som är så otroligt skönt och en sån sak tycker jag är att få massage. Det är så avkopplande och härligt, kropps känns helt avkopplad och mjuk. Det är något som jag alltid tycker om och något som jag alltid vill ha. Det är bra att jag har min man som kan ge mig massage och det är så skönt. Jag tycker att det är extra skönt med hand och fotmassage, det är mina favoriter.

Finns många bra ställen att gå till 

Ja det är bra att det finns så många bra ställen som man kan gå till om man vill ha massage av ett proffs och inte bara hemifrån även om det också är så skönt. Man kan gå på massage i sollentuna det ska vara bra och det är en väldigt bra present att ge till någon som man vill skämma bort lite grann. Det är bra att kunna ge bort något som man kanske inte hade köpt själv men om man får det i present så blir det väldigt uppskattat. 
Ja det är viktigt att ta hand om sin hälsa och att man känner att man mår bra av att ge bort en skön stund till någon som verkligen förtjänar det.
Ja vi har bara en hälsa så det gäller att ta hand om den vi har så att man kan må så passa bra som det bara går och visst vill man ta hand om andra så att dom också mår bra och kan känna sig utvilade och pigga och friska. Det finns mycket som man kan göra för att man ska må bra och det finns mycket som man göra väl i att göra för att man ska må bra. Och det är såklart olika från person till person så man får hitta sin grej.